KARS / SARIKAMIŞ - Başköy İmam Hatip Ortaokulu

Başköy İmam Hatip Ortaokulu

Başköy Köyü Sarıkamış/KARS
Vizyon
Eğitim teknolojileriyle donatılmış, çevresine öncülük eden; düşüncelerini özgünce ifade eden, karşılaştığı sorunları çözebilen, sosyal yaşantısı ile örnek, topluma yararlı, empati kurabilen, doğru düşünen, teknolojiyi kullanabilen başarılı öğrenciler yetiştirmek suretiyle, en kaliteli eğitim kurumlarından biri olmaktır.
Misyon
Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda, laik ve demokratik bir dünya görüşü ile sorumluluklarını bilen, duyarlı, sosyal,kendine güvenen, karşılaştığı problemleri çözebilen, çağdaş, öz değerlerine sahip çıkan, bilgiyi özümseyip kullanabilen öğrencileri bir üst öğrenime hazırlamak ve bu amaçla kaynaklar yaratarak eğitim sürecini desteklemektir.
Pazartesi: 08:30 - 16:10 Diğer Günler: 08:30 - 15:20
Arapça,İngilizce
Ulaşım
Köy dolmuşlarıyla ulaşım sağlanmaktadır. Köyden sabah giden dolmuşlarla akşam geri dönülür.
Okul servisi yoktur.
Köy